TWINparties AlgemeenTwinparties is een feest voor vrouwen die van vrouwen houden en is altijd op zondag. Lekker aan het eind van de dag borrelen, dansen en genieten van alle gezelligheid. Momenteel zit TWINparties in Utrecht (waar het allemaal begon) in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Met Den Bosch en Enschede zijn we ook bezig en onze vriendinnen in het Noorden hebben we ook ook een feestje beloofd. Let dus op de berichtgeving.Organisatorisch is TWINparties ondergevracht bij Travel Women.


TWINparties is dus van de makers van THIS=US en Travel Women


TWINparties geniet vooral van alle gezelligheid en heeft geen winst oogmerk.

TWINparties UTRECHTIn Utrecht is het allemaal begonnen. Daar werd TWINparties geboren. Indertijd hadden we twee maal per maand feestjes in cafe’t Heen & Weer onder de naam KRIJG’T. (Hier ontleende we de naam KRIJG’T, zo van “KRIJG’T Heen en weer) Na 5 jaar puilden we uit het kleine maar oh zo gezellige cafeetje  aan de Oude gracht en vonden we onderdak in wat toen club LUX heette. Club LUX bleek een maatje te groot voor de zondag en onze vrouwen hadden toch de voorkeur voor een ruimte boven de grond (club LUX was een werfkelder) en wilde graag op de zondag ook kunnen zitten en een hapje eten. Zo vonden we cafe Hofman en dit bleek al snel een groot succes. Een ruime dansvloer, een kok die heerlijk kan koken, een mooi terras en dus veel gezelligheid. TWINparties Utrecht is daarmee een hele bijzondere, leuke en gezellige editie waar iedere maand veel vrouwen komen. TWINparties Utrecht is wat wij noemen een hit, altijd druk bezocht.

Zondag 19 januari 2020 is de nieuwjaarseditie van TWINparties - Hofman cafe !! Janskerkhof 17a Utrecht. Aanvang 17:00 eide 22:00 uur