TWINparties EINDHOVEN

AgendaAgenda.html
Foto’sFoto_Album/Foto_Album.html
Twin PartiesTwin_Parties_UTRECHT.html
ContactContact.html
HomeWelkom.html
TicketsTickets.html

TWINparties nu ook in Eindhoven


Hierbij presenteren wij vol trots de Eindhovense editie van TWINparties in de Oude Rechtbank. TWINparties is Women Only en altijd op zondag. Het is van de makers van THIS=US en is organisatorisch ondergebracht bij Travel Women. Degene die het allemaal regelt is Brenda Oosterbaan in samenspraak met wat  leuke dames van onder de rivieren. Dussss ladies from Eindhoven en omstreken, nu ook TWINparties in jullie hometown.


Ondertussen zijn we al toe aan het tweede seizoen en TWINparties Eindhoven staat op de kaart. Het zijn super gezellige feestjes en leuk is ook dat de kok van de Oude Rechtbank ons de hele avond door trakteert op lekkere hapjes. Je hoeft dus niet van te voren te eten en ja je leest het goed; “ ze zijn van het huis ;-) “

Dusss kom naar Eindhoven en beleef de Brabantse gezelligheid met ons mee.EINDHOVEN

Zondag 26 november

Aanvang 17:00-22:00 - Entree € 7


De Oude Rechtbank Stratumseind 32 Eindhoven

Vind jij het leuk om ons te helpen ? Laat het ons weten !!. We kunnen altijd wat extra handen gebruiken. Stuur gerust een email naar info@brendaoosterbaan.nl Ons helpen werven zou helemaal fijn zijn. Je kunt reclame maken via facebook, of je vriendinnen een mailtje sturen. We kunnen je ook flyers en posters sturen !!


Email: info@twinparties.nl

Facebook TWINparties Eindhoven:

Facebook TWINparties Utrecht: https://www.facebook.com/twinparties

Facebook TWINparties algemeen: https://www.facebook.com/twinparties1
Oude Rechtbank

Stratumseind 32,

Eindhoven