Op zaterdag 14 april is de eerste Amsterdamse editie van THIS=US, natuurlijk in de muziekzaal van Cafe Crea aan de Nieuwe Achtergracht 170. Hiermee is er een einde gekomen aan TWINparties XXXL in cafe Crea (Schrap deze in je agenda en maak plaats voor THIS=US op 14 april de daaropvolgende data komen nog)

Eigenlijk verandert er niets als behalve de naam, de dag en het tijdstip. Natuurlijk zijn onze fijne DJ's er ook weer bij en hopen we dat jullie hier net als wij reuze blij mee zijn. THIS=US Amsterdam op 14 april start om 20:00 uur en sluit om 01:00 uur.


TWINparties is altijd op zondag en dat blijft zo. Voor TWINparties Amsterdam zoeken we een andere ruimte. (cafe crea is echt te duur op zondag) TWINparties Utrecht blijft ons favoriete stekkie en ook voor Rotterdam en den Haag zijn we opzoek. Ook eindhoven komt met THIS=US of TWINparties weer terug.


Help ons het nieuws te verspreiden door je vriendinnen uit te nodigen, dit bericht te delen en het te vertellen aan iedereen die je kent ;-) Tot zondag 18 maart in Utrecht of zaterdag 14 april in Amsterdam.