KERSTeditie TWINparties 22 december 2019

Rainbow Walking Diner op Kerstavond 22/12 met TWINparties Utrecht.

Het Kerstfeest wordt een zeer bijzondere editie !!
We hebben eerst een Walking diner, met een optreden van Astrid Akse en onze DJ’s die jullie tot slot zullen verleiden om de dansvloer goed te gebruiken. ;-)

Hoe werkt het:
Je kunt komen om mee te doen met het diner en je kunt alleen voor het feest komen en dus niet mee-eten. Alleen voor het eten komen en niet voor het feest gaat niet. Het is immers een feestelijk diner.

Jullie kunnen kiezen uit 7 gerechtjes. Je kiest er minimaal 3, je betaalt hiervoor 20 euro plus 6 euro ipv 8 euro entree. (het toetje krijg je van Hofman) Uiteraard ook vegetarisch. 3 gerechten is een maaltijd maar je kunt ook extra gerechten bestellen. (minimale afname is 3 gerechten, Het is een Walking diner dus je kunt zittend eten, maar ook staand en ook steeds op andere plekken. Degene die meedoen met het diner moeten er uiterlijk om 17:30 uur zijn.

Naast het kerstdiner moet iedereen die die avond komt natuurlijk ook entree betalen voor TWINparties. als je meeeet met het kerstdinner dan is het 6 euro.

Dus deelname aan het diner kost 20 euro plus 6euro = 26 euro.  Kom je alleen voor het feest dan betaal je 10 euro. Het feest duurt tot 24:00 uur
Je bent zowel voor alleen het feest als voor het diner welkom vanaf 17:00 uur.

Deze editie is geheel in de Kerstsfeer en hoe later op de avond hoe gewooner we weer worden qua muziekkeuze ;-)

De kok moet zich goed kunnen voorbereiden dus laat ons weten als je interesse hebt om te komen eten zodat we je rechtstreeks kunnen benaderen om een keuze van je diner te laten maken voordat het feest begint.

We hopen op een enorme gezellige en natuurlijk drukke editie ;-) LET OP de afgelopen 2 jaar raakte het event uitverkocht, wees er dus optijd bij.

Stuur een email om je aan te melden voor het Kerstdiner info@brendaoosterbaan.nl